Login to your account

Username *
Password *

Sovellusvalvonta

Varmista digitaalisten palveluidesi nopea saatavuus 24/7 ennakoivalla häiriönhallinnalla.

 • Sovellusten valvonnan avulla voit:

  • Parantaa liiketoiminnan jatkuvuutta nopeuttamalla häiriöiden havaitsemista ja rajaamista sekä tarjoamalla keinot proaktiivisuuden lisäämiseen
  • Mahdollistaa käyttäjäkokemuksen seuraamisen ja parantamisen
  • Kaventaa liiketoiminnan ja IT:n välistä kuilua tarjoamalla yhteisen näkymän digitaalisten palveluiden tilaan
  • Pienentää digitaalisiin palveluihin liittyviä liiketoimintariskejä


  Pyydä tarjous tai lisätietoja

  Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää Cisco AppDynamics -järjestelmästä, tai onko yritykselläsi muita valvontatarpeita?

  OTA YHTEYTTÄ

Sovellusten suorituskyvyn valvonta (APM)

Hyvin toimivat digitaaliset palvelut ja sovellukset ovat keskeisessä roolissa tämän päivän menestyvän liiketoiminnan kannalta. Asiakkaat ja käyttäjät odottavat palveluiden ja sovellusten toimivan 24/7 ilman merkittäviä palvelukatkoja ja hidasteluita. Jo pienikin häiriö palveluissa voi aiheuttaa merkittäviä taloudellisia menetyksiä yritykselle hävittynä liikevaihtona, menetettyinä asiakkaina tai laskeneena tuottavuutena. Sovellusmonitorointi (Application Performance Monitoring, APM) mahdollistaa sovellustransaktioidesi päästä päähän -monitoroinnin konesalissa ja pilvessä tuoden esille häiriöt sovellusten toiminnassa ajoissa. 

 

VARMISTA LIIKETOIMINTAKRIITTISTEN PALVELUIDESI JATKUVUUS

Sovellusvalvonta on tarkoitettu auttamaan yrityksen liiketoimintakriittisten palveluiden ja niiden tuottamisessa käytettävien sovellusten jatkuvuudenhallinnassa tarjoten reaaliaikaisen näkyvyyden palveluiden tilaan, suorituskykyyn ja mahdollisiin häiriöihin.

Telia Cygaten ratkaisu tähän tarpeeseen on Cisco AppDynamics, joka on yksi johtavista markkinoilta löytyvistä sovellusten suorituskyvyn valvontaan tarkoitetuista Application Performance Monitoring (APM) -järjestelmistä. AppDynamics tarjoaa tehokkaat työkalut sovelluspalveluiden ja -järjestelmien suorituskyvyn ja loppukäyttäjäkokemuksen valvontaan paljastaen miten digitaalinen palvelu toimii ja missä mahdolliset pullonkaulat ovat.

Järjestelmässä hyödynnetään tekoälyä ja data-analytiikkaa häiriötilanteiden tunnistamiseksi automaattisesti valvottavassa ympäristössä, mikä auttaa järjestelmän skaalautumisessa hyvin suuriinkin ympäristöihin. Järjestelmällä saadaan reaaliaikainen tilannekuva monitoroitavan digitaalisen palveluympäristön tilaan ja suorituskykyyn, mikä palvelee paitsi IT-operointia hoitavien palveluhallintaprosessien, mutta myös liiketoiminnasta vastaavien tahojen tarpeita.

Sovellusten kehittäjille valvonta tarjoaa kullanarvoista dataa, jota voidaan hyödyntää sovellusjärjestelmien kehitys- ja testausvaiheessa.

Ratkaisu tukee yritysten pilvistrategioita mahdollistaen valvonnan yrityksen omien konesalien lisäksi Azure- ja AWS-pilviympäristöissä sekä tukien container ja serverless -pohjaisia toteutusarkkitehtuureita.

AppDynamics-järjestelmän ytimen muodostaa kooditasolla tapahtuva sovellustransaktioiden valvonta, jota tukemaan ja täydentämään löytyy joukko eri valvontatoiminnallisuuksia:

 

 

  

 

SOVELLUSTEN VALVONTA KOKONAISPALVELUNA  

Sovellustesi suorituskyvyn valvonta palvelee sekä IT:si että liiketoimintasi tarpeita. Saat meiltä sovellusvalvonnan juuri tarpeisiisi räätälöitynä kokonaisuutena.

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!