Login to your account

Username *
Password *

Valvontapalvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaisen joukon edistyksellisiä valvontapalveluita, joilla saat reaaliaikaisen tilannekuvan yrityksesi liiketoimintakriittisten IT-palveluiden suorituskyvystä, käyttöasteesta ja toiminnasta.

 • Hyötysi:

  • Ympäristösi häiriöiden havaitseminen ja rajaaminen nopeutuu
  • Väärien eskalointien ja syyttelyjen määrä monitoimittajaympäristössä vähenee
  • Häiriö- ja kapasiteetinhallinta on ennakoitavissa
  • Saat yhteisen tilannekuvan liiketoiminnalle ja IT-ekosysteemille
  • Asiakkaidesi ja loppukäyttäjiesi tyytyväisyys paranee


  Pyydä tarjous tai lisätietoja

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

Valvonnalla yhteinen tilannekuva liiketoiminnalle ja IT-ekosysteemille

Tämän päivän liiketoimintakriittisten IT-ympäristöjen kattava valvonta edellyttää monesti useamman valvontatavan yhtäaikaista hyödyntämistä. Meiltä saat kokonaisvaltaisen joukon edistyksellisiä valvontapalveluita, joilla saat reaaliaikaisen tilannekuvan yrityksesi liiketoimintakriittisten IT-palveluiden suorituskyvystä, käyttöasteesta ja toiminnasta. Valvontapalvelut on jaettu neljään pääluokkaan toteutustavan ja hyödyntämisalueen mukaan.

Valvontapalvelumme ovat liitettävissä osaksi omia palveluhallintaprosessejasi tai esimerkiksi Smart hallintapalveluratkaisua, jolloin Telia Cygaten palvelukeskus hyödyntää monitoroinnin tuottamaa näkyvyyttä palveluiden hallintaprosesseissa. 

IT-infrastruktuurin valvonta

IT-infrastruktuurin valvonta tarjoaa näkyvyyden yrityksesi verkon ja konesalin laitteiden tilaan ja resurssien käyttöasteisiin. Se toimii monesti verkonvalvonnan perustana tuottamalla häiriön- ja ongelmanhallintaprosesseille hälytyksiä laitteissa ja verkkoyhteyksissä havaituista poikkeamista.

Verkkoyhteyksien ja -liikenteen valvonta

Verkkoyhteyksien ja -liikenteen valvonta mahdollistaa päästä päähän -näkyvyyden toimipaikkojesi ja konesaliesi tai pilvipalveluidesi välisten yhteyksien toimintaan ja suorituskykyyn. Valvontaa voidaan suorittaa joko testaamalla yhteyksiä tai monitoroimalla todellista verkossa kulkevaa liikennettä. Valvonta palvelee erityisesti kapasiteetinhallintaprosessin ja kriittisten ympäristöjen verkonvalvonnan operatiivisia tarpeita. 

Sovellusvalvonta, APM

Digitalisaation myötä yrityksen erilaisista Internetissä asiakkailleen tarjoamista palvelu- ja asiointikanavista on muodostunut elintärkeä peruspilari koko yrityksen liiketoiminnalle. Näiden palveluiden odotetaan toimivan 24/7 ilman palvelukatkoja ja hidasteluita. Sovellusvalvonta (Application Performance Monitoring, APM) mahdollistaa sovellustransaktioidesi päästä päähän -valvonnan konesalissa/pilvessä tuoden esille häiriöt sovellusten toiminnassa. Valvonta palvelee sekä IT:si että liiketoimintasi tarpeita.

Loppukäyttäjäkokemuksen valvonta

Loppukäyttäjäkokemuksen (End-User Experience, EUE) valvonnalla nähdään miten palvelut aidosti toimivat päästä päähän -käyttäjien näkökulmasta katsottuna. EUE-valvonta tarjoaa ylimmän tason tilannekuvan yrityksesi digitaalisten palveluiden ja IT-ympäristön tilasta. Se palvelee muun muassa häiriöhallinta-, ennakoiva ongelmanhallinta-, muutoshallinta- ja laadunhallintaprosessin tarpeita.

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!