Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Case: Bonnier Books

Konesali yksinkertaisemmaksi, palvelu paremmaksi.


Tarve: Palvelimien uudistaminen niin, että core-infra ja data pysyvät omassa kontrollissa. Haluttiin myös kustannustehokkuutta ja helpompaa hallintaa pienemmillä resurssikuluilla.

Ratkaisu: Kaksi SimpliVity Omnicube CN 3000 -laitetta sekä asiantuntijapalveluita. SimpliVityn ratkaisu yksinkertaistaa konesali-infran yhdistämällä tallennusjärjestelmän ja palvelimet. Se mahdollistaa nopeamman käyttöönoton, helpomman operoinnin, laajemman skaalautuvuuden sekä hallinnan yhdellä työkalulla. Ratkaisu vie vähän tilaa ja säästää energiakuluissa, ylläpidoissa ja lisensseissä.

Lisätietoja: sales@teliacygate.fi


Bonnier on perustettu vuonna 1804. Se on kasvanut pienestä ja kustannus- ja kirjakauppayrityksestä monikanavaiseksi kansainväliseksi mediakonserniksi.

Bonnier on ollut yli 200 vuoden ajan media-alalla. Se on perheyritys, jota on johtanut kahdeksan sukupolvea yhdistämällä aidon intohimon alaan sekä selkeän liiketoiminta-ajatuksen. Bonnierin toiminnassa on aina korostettu korkealaatuisia mediatuotteita, jotka syntyvät tiiviissä yhteistyössä kirjailijoiden, journalistien ja kustantamoiden kanssa.

Bonnieriin kuuluu Suomessa kustannusosakeyhtiö Tammi, Bonnier Publications, MTV Media, FS Film Finland Oy, Readme.fi ja WSOY.