Login to your account

Username *
Password *

YMPÄRISTÖVASTUUSTA TELIALLA JA Telia CYGATELLA

Telia Finland Oyj sai viime vuonna sertifioitua ensimmäisenä suomalaisena teleoperaattorina ISO 14001 -ympäristöjärjestelmänsä. Telia Cygate Oy:llä on ollut jo vuoden 2014 alusta sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä.

ISO 14001 on kansainvälinen ympäristöjohtamisjärjestelmän standardi. Standardin vaatimusten täyttäminen, eli ISO 14001 -sertifikaatti, kertoo organisaation minimoivan aktiivisesti prosessien, tuotteiden ja palvelujen ympäristölle aiheuttamaa rasitusta.

ISO 14001 -ympäristösertifikaatin myötä varmistamme ympäristöasioiden jatkuvan suunnittelu- ja kehitystyön. Voimme osoittaa asiakkaillemme, että vastuullisuus, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen ovat meille merkittäviä arvoja. Standardin vaatimusten täyttyminen on osoitus materiaalin tehokkaasta hyödyntämisestä, energian säästämisestä sekä kustannusten pienentämisestä. Vastuullisen ympäristöjärjestelmän kehittäminen säästää ympäristöä ja pienentää kustannuksia – niin meidän kuin asiakkaidemme.

Telia Cygate Oy on osa Telia Company -konsernia ja meitä koskee konsernin määrittelemät politiikat ja ohjeistukset. Konsernin ympäristöpolitiikan tarkoituksena on varmistaa, että Telia Company hallinnoi yhtiön ympäristövaikutuksia tuotteiden ja palveluiden tarjoamisen koko elinkaaren ajan. Keskeisiä ympäristökysymyksiä Telia Companyn näkökulmasta ovat energiankäyttö, kasvihuonepäästöt ja jäte.

Me Telia Cygatella olemme sitoutuneet noudattamaan konsernin politiikan rinnalla seuraavia ympäristöön vaikuttavia konkreettisia asioita:

  • ympäristöystävällisen ajattelutavan ja toiminnan edistäminen
  • energiankulutuksen pienentäminen
  • liikenteen päästöjen vähentäminen
  • jätteen synnyn ehkäisy ja kierrätys
  • ympäristöjärjestelmän jatkuva parantaminen ympäristönsuojelun tason parantamiseksi.

JATKOSUUNNITELMAT JA KEHITTÄMINEN

Inspecta Sertifiointi Oy toteutti toukokuun puolivälissä Telia Finlandin johtamisjärjestelmien vuosittaisen seuranta-arvioinnin. Auditoinnin aikana keskityttiin tarkastelemaan prosesseja ja toimintoja, joissa toimintaa on onnistuttu parantamaan joko laadunhallinnan, ympäristön tai työterveyden ja -turvallisuuden näkökulmasta. Osana seuranta-arviointia vahvistettiin myös Telia Cygaten liittäminen osaksi Telian ympäristösertifiointia. Tavoitteena on tämän vuoden aikana implementoida Telia Cygate Oy:n ympäristöhallintaan liittyvä toiminta osaksi Telia Finlandin ympäristöhallintajärjestelmää. Näin lisätään kustannustehokkuutta, mutta erityisesti lisätään yhteistä vaikuttavuutta ympäristön suojelussa.

Telia Cygate Oy:llä ja Telia Finlandilla on yhteistä konesalipalveluissa ja hankkeissa, joissa on äärimmäisen tärkeänä tekijänä huomioitu energiatehokkuus eli yhteisiä ympäristötavoitteita on myös näissä asetettu. Konesalien energiatehokuuden jatkuva parantaminen on yksi keskeisiä tavoitteitamme. Kehitämme energiatehokkuuden mittausta, laitteiden elinkaarenhallintaa sekä energiatehokkaita ratkaisuja. Näiden yhdistelmällä saadaan vaikuttavuutta.

Telia Finlandin ympäristönhallintajärjestelmään liittyvän ajankohtaisen videon voit katsoa TÄSTÄ.

Tutustu sivuumme VASTUULLINEN LIIKETOIMINTA.

Ollaan yhteydessä!

Riina Karjala
Quality Manager, Telia Cygate Oy

Riina toimii Telia Cygatella laatupäällikkönä seuraten eri johtamisjärjestelmien vaatimustenmukaisuutta toiminnassa. Riinan vastuulla on myös prosessien kehittäminen sekä sisäiset ja ulkoiset auditoinnit.

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!