Login to your account

Username *
Password *

Ota palveluekosysteemisi haltuun ja vapauta IT:n resurssit liiketoimintasi kehittämiseen

5.11.2020 – BLOGI

Digitaalinen liiketoiminta lepää tietoverkkojen ja ICT-palvelujen päällä osana liiketoimintaprosesseja. Kokonaisuuden toimiminen päästä päähän onkin avainasemassa, sillä menestyksekäs digitaalinen liiketoiminta edellyttää sujuvasti toimivia ekosysteemejä. Kun erilaisia palveluja hankitaan modulaarisesti eri toimittajilta, sisäisen IT:n kuormitus ei yleensä ainakaan vähene, sillä palveluekosysteemin hallinta kuluttaa runsaasti resursseja. Miten IT- ja tietoliikennepalveluiden hallintaa voisi optimoida, jotta sisäinen IT voisi keskittyä enemmän liiketoiminnan tehostamiseen ja tukemiseen?
 

ICT-palveluita hankitaan yleensä eri palveluntarjoajilta, tarpeen ja tilanteen mukaan. Palveluntarjoajien toimintatavat voivat poiketa radikaalisti toisistaan. Kommunikointi eri toimittajien välillä on haastavaa ja aikaa vievää, sillä päivittäisten asioiden hoitamiseksi joudutaan toimimaan monessa eri ympäristössä käyttäen useita eri järjestelmiä. Järjestelmien ja palveluiden pirstaloituneessa viidakossa sisäisen IT:n resurssit hupenevat lähes täysin kokonaiskuvan hahmottamiseen ja sen koossa pitämiseen. Silloin kun yrityksen IT- ja tietoliikennekokonaisuutta voidaan hallita yhdestä paikasta, sisäisen IT:n resursseja vapautuu sisäisistä tilauksista ja rutiineista liiketoiminnan tukemiseen ja tehostamiseen. Usean portaalin sijaan on yksi kumppani, jonka kautta palvelukokonaisuus on hallinnassa.

Keskittämisellä ja automaatiolla läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta 

Tarjoamme uuden tavan palvella asiakkaitamme palveluintegraattorina. Telia Digital Bridge on konsepti, jossa kaikki ICT-palvelut ovat saatavissa, nähtävissä ja hallittavissa yhdenmukaisesti yhdestä paikasta. Laajasta IT- ja tietoliikennepalveluiden valikoimastamme löydät yrityksesi tarpeiden ja resurssien mukaiset ratkaisut. 

Työntekijäsi voivat tehdä itsenäisesti kulloinkin tarvittavia tilauksia palvelukatalogista ServiceNow-pohjaisen portaalin avulla, ja samaan aikaan sisäisellä IT:llä säilyy kokonaisnäkymä palveluihin ja niiden tilaan. Kun “pelikenttä” on määritelty etukäteen, myös elintärkeä tietoturva on taattu, eikä pääse muodostumaan varjo-IT:tä, jossa kehitystiimit ja liiketoimintayksiköt ostelevat tarvitsemiaan satunnaisia palveluja vapailta markkinoilta sisäisen IT:n tietämättä.

Kaikki palvelut hallintaan helposti, nopeasti ja turvallisesti

Telia Digital Bridge voidaan integroida yrityksesi omaan tietojärjestelmään, tai vaihtoehtoisesti yrityksesi voi käyttää sitä suoraan Telian järjestelmissä.

Kokonaisuuden taustalla pyörivät huomaamattomasti käyttöpalvelut, tietoturvapalvelut, konesali- ja pilvipalvelut integraatioineen, tuki, hallinta ja jopa mobiilipalvelut. Eri komponenttien erot ja niiden välillä siirtyminen tapahtuu käyttäjälle huomaamattomasti. Laaja palvelukatalogi ja konfiguraatiotietokanta varmistavat, että jokainen käyttäjä saa pääsyn tarvitsemiinsa palveluihin tietoturvallisesti.

Silta palveluiden ja liiketoiminnan välillä

Telia Digital Bridge on silta palveluidesi ja liiketoimintasi välillä, kuten myös kuin yrityksesi ja asiakkaidesi välillä. Liiketoiminnan jatkuvuus kaikissa oloissa on yritysten ykkösprioriteetti. Kun palvelutarjonta, sen hallinta ja kehitystyö, turvallisuus, integraatiot ja vapaasti lisättävän tai vähennettävän kapasiteetin hallinta hoituvat varmistetusti yhden kumppanin toimesta, sisäisen IT:si kuormitus vähenee merkittävästi ja sen rooli tuottavana liiketoiminnan kumppanina vahvistuu. 

Olemme tukenasi koko matkan aikana – aina nykytilanneanalyysista palvelujen käyttöönottoon ja hallintaan asti. Tueksesi saat vahvan taustaorganisaation: Telia on tunnettu ja luotettu pohjoismainen toimija, jonka yli 20 000 asiantuntijan joukosta löytyy riittävästi henkilö- ja osaamiskapasiteettia jokaisen yrityksen ja toimialan tarpeisiin. Palvelutarjontamme on laaja: löydät meiltä yrityksesi kaikki ICT-palvelut IoT:stä ja robotiikasta rahoitus- ja turvapalveluihin, laite- ja sovellushallinnasta tukeen ja liiketoiminnan kehityspalveluihin.

 

  

Niko Rusthollkarhu
Product Manager

 

Haluatko kuulla lisää tai nähdä demon? 

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten Telia Digital Bridge voi vastata juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

OTA YHTEYTTÄ

 

 

Katso webinaaritallenne:

ICT-palvelunhallinta on viidakko – Miten kokonaisuus hallintaan helposti?

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!