Login to your account

Username *
Password *

JUNIPER NETWORKS ISTUU JÄRJESTELMÄÄN KUIN JÄRJESTELMÄÄN

KÄYTTÄJÄT KIITTÄVÄT – JUNIPER NETWORKSILTA PARAS TUKI JA PALVELUT

”Juniper Networks tarjoaa kattavan ja skaalautuvan valikoiman kytkimiä, reitittimiä ja tietoturvallisuusratkaisuja yritysten ja palveluntarjoajien verkkoihin. Juniper Networksin kytkimet reitittävät ja ohjaavat liikennettä niin toimistoverkoissa kuin data centereissä sekä laajoissa operaattoriverkoissa. Lisäksi Juniper Networks varmistaa myös pilven kapasiteetin optimaalisen käytön ja turvallisen toiminnan sekä suurissa että pienissä järjestelmissä”, toteaa Juniper Networksin Senior Systems Engineer Jani Ripatti.

Ripatin mukaan tietoverkon eri toimittajien ratkaisujen tulee kyetä vaihtamaan tietoa saumattomasti: ”Avointen standardien ja protokollien ansiosta myös ns. ”sekaympäristö” toimii nykypäivänä täydellisen luotettavasti, kuten Juniper Networks on toistuvasti voinut osoittaa. Modulaarisesti toteutettu, hajautettu ympäristö varmistaa, että mikään yksittäinen vika ei pysty kaatamaan koko järjestelmää. Erinomaisen liitettävyyden ansiosta Juniper Networks mahdollistaa nopeat ja helpot laajennukset ja päivitykset vaikka yksi laite kerrallaan”.

Näin tietojärjestelmää voidaan päivittää ja suorituskykyä kasvattaa hyvin pienillä toimilla ja erittäin kustannustehokkaasti vaikkapa vain linjakortteja vaihtamalla. Samalla eliminoidaan turha odotusaika sekä toiminnan hidastumisesta aiheutuvat toiminnalliset ja taloudelliset riskit.

Varautuminen asiakkaan tarpeisiin, nopea palaute ja ketterä reagointi ovat tekijöitä, joita arvostavat niin pienet kuin suuretkin asiakkaat. Eri valmistajien palveluntarjoajille tehdyssä kyselyssä Juniper Networks arvioitiinkin selkeästi parhaaksi ICT-toimittajaksi esimerkiksi tuen ja asiakaspalvelun osalta. 1

LAITTEIDEN LUOTETTAVUUS KORKEALLA TASOLLA

Palveluntarjoajat edellyttävät komponenttien sekä ohjelmistojen äärimmäistä luotettavuutta. Juniper Networks on vastannut tähänkin haasteeseen vakuuttavasti – IHS Markit Service Provider Survey -kyselyssä Juniper Networksin tuotteiden luotettavuus nostettiin ykkössijalle kymmenen vertailtavan toimittajan joukosta.

Toiminnallisen luotettavuuden varmistamiseksi Juniper Networksin ratkaisut voidaan testata asiakkaan haluamassa laajuudessa tämän omassa järjestelmässä, ulkopuolisessa laitteistossa tai maailman huipputasoa edustavassa Juniper Networksin testilaboratoriossa USA:ssa.

Juniper Networksin Carrier-Class -luotettavuuden tärkeä osa-alue on huippuluokan tietoturva ja myös sen osalta Juniper Networks arvostettiin palveluntarjoajien kyselyssä ykköseksi. Laaja valikoima operaattoritason palomuureja, malware-tunnistimia ja sandbox-ratkaisuja ovat tehneetkin Juniper Networksista alan johtavan valmistajan. Lisäksi Juniper Networks Secure Analytics ja Software Defined Security Networks -ratkaisut ovat saaneet kiitosta, sillä niiden avulla haitakkeen lähde voidaan eristää jopa kolmannen osapuolen laitteista.

Verkko on korkeatasoisesti toteutettuna kokonainen palvelualusta, jolla tuetaan ja ohjataan kaikkia yritysten ja yhteisöjen toimintoja. Juniper Networksin asiakkaan on helppo ylläpitää ja kontrolloida omaa verkkoratkaisuaan, ja verkkosijoituksella on pitkä ja taloudellinen elinkaari: tarvittaessa verkko vastaa muuttuviin haasteisiin vain joitakin komponentteja vaihtamalla. Erityinen etu on se, että valikoimasta mahdollisesti poistuvien tuotteiden tuki ulotetaan aina pitkälle tulevaisuuteen. Juniper Networksin tavoitteena onkin tarjota asiakkailleen relevantteja, pitkäikäisiä ratkaisuja, jotka tuovat riippumattomuuden kautta myös taloudellista etua esimerkiksi vapauttamalla asiakkaansa riippuvuudesta tiettyyn, projektin alkuvaiheessa valittuun operaattoriin.

Luotettava toiminta ja yhdistettävyys ovat elintärkeitä ominaisuuksia erityisesti niille yrityksille ja organisaatioille, joille tietoverkot ovat kriittisessä asemassa omassa ydinliiketoiminnassaan. Esimerkiksi suomalaisen terveydenhuollon eturivin toimija Istekki on menestyksekkäästi yhdistänyt Juniper Networksin tuotteet osaksi toimivaa ja turvallista ICT-järjestelmää.

1 IHS Markit Service Provider Survey, December 2017 

JUNIPER NETWORKS tarjoaa innovatiivisia tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisuja konesaleihin, toimistoverkkoihin sekä palveluntarjoajien käyttöön. Maailman arvostetuimmat referenssiorganisaatiot arvostavat aidosti yhtiön käyttöjärjestelmän, Junos OS:n, tuomia käyttökustannussäästöjä. Viisi merkittävintä sosiaalisen median tarjoajaa käyttää Juniper Networksin ratkaisuja. www.juniper.net, www.juniperyhteiso.net

Telia Cygate on Juniper Networksin Elite-tason kumppani.

 

LUE MYÖS: CASE ISTEKKI

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!