Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Blogit

Takaisin

Kiitos, Suomi

Kiitos 100-vuotias Suomi. Kiitos koulutuksesta, tasa-arvosta ja turvallisuudesta.
 
Kiitän Suomea saamastani erinomaisesta ilmaisesta koulutuksesta Otaniemen opinahjossa. Se on mahdollistanut muun muassa työpaikkani Cygatella, joka on tunnettu suomalaisesta huippuosaamisesta. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehittämiseen ja  olemme Cygatella rakentaneet asiantuntijoillemme kasvupolun, jossa on mahdollista siirtyä uusiin vaativampiin tai erilaisten tehtävien pariin. Koulutamme Suomeen huippuosaajia suoraan koulun penkiltä sekä kehitämme kokeneiden ammattilaisten osaamista entisestään. Olemme vahvistaneet rivejämme tänäkin vuonna: yhtiössämme on kohta 300 alan huippuasiantuntijaa.
 
Kiitän Suomea tasa-arvosta, joka antaa meille tasavertaiset mahdollisuudet kouluttautua ja menestyä elämässä. Cygatella valitsemme tehtävään aina parhaan kandidaatin osaamisen, näyttöjen sekä asiakaslähtöisen ja muita kunnioittavan asenteen perusteella. Maailma ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat jatkuvasti ja me Cygatella haluamme jatkuvasti kehittää itseämme vastaamaan näihin uusiin haasteisiin. Sukupuoli tai ikä eivät ole valintakriteereitä vaan asenne ja osaaminen ratkaisevat.
 
Kiitän Suomea myös siitä, että täällä on turvallista elää. Teknologian kehittyessä myös yrityksiin ja yhteisöihin kohdistuvat uhat ovat muuttaneet muotoaan. Me Cygatella huolehdimme asiakkaidemme tietoturvasta sekä asiakkaisiimme kohdistuvien uhkien torjunnasta 24/7, myös itsenäisyyspäivänä.
 
Hyvää itsenäisyyspäivää asiakkaillemme, kumppaneillemme sekä kaikille meille suomalaisille!
 

Jenni Kiikka
Myynti- ja markkinointijohtaja
jenni.kiikka@cygate.fi