Login to your account

Username *
Password *

Home of experts

Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 osaajan

voimin. Tervetuloa huippuasiantuntijoiden kotiin!

Tervetuloa huippuasian­tuntijoiden kotiin!

Haluamme olla asiakkaillemme paras ICT-kumppani. Tämän tavoitteemme toteuttamisessa avainasemassa ovat meidän nykyiset ja tulevat osaajaamme, joille rakennamme Telia Cygatesta huippuasiantuntijoiden kotia - Home of Experts.

Haemme jatkuvasti osaajia erityisesti vaativiin teknisiin asiantuntija-, arkkitehti- sekä konsulttitehtäviin.
Meillä voit kasvaa ja kehittyä omassa tahdissasi. 

Meitä on jo yli 400!

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi rautaisimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 osaajan voimin. Tätä kaikkea löydät meiltä!  

 

Liity rohkeasti joukkoomme - katso avoimet työpaikat

Tehtävänimike Kaupunki Haku päättyy Hae paikkaa
CLOUD ARCHITECT (2 paikkaa) Helsinki 9.8.2020 Tutustu ja hae

 

 

LEAD YOURSELF WITH PURPOSE

Meillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Matalan hierarkian talossa asioihin vaikuttamiseen kannustetaan. Sinä itse toimit omana johtajanasi: me tarjoamme puitteet mahdollisuuksien luomiseen ja itsensä kehittämiseen. Jokainen meistä on muutosagentti, luomme itse kulttuuriamme.

Katso Santun tarina

HOME OF EXPERTS

Meillä toimintaa ohjaavat arvot, eivät säännöt. Yhteiset arvomme Dare, Care ja Simplify muodostavat pohjan kulttuurillemme ja työskentelytavallemme. Kannustamme uskaltamaan, olemaan rohkea ja tekemään asioita, joita ei ole ennen tehty. 

Rohkeus kasvaa turvallisessa ympäristössä: huolehdimme toinen toisistamme, asiakkaistamme ja itsestämme. Toimimme tehokkaasti ja teemme asiat helpoksi itsellemme ja asiakkaillemme. 

WORLD OF OPPORTUNITIES

Meillä on mahdollisuus kehittyä, tehdä vaativia asikaskohtaisia toteutuksia ja työskennellä alaa mullistavien teknologisten innovaatioiden parissa alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa. Varmistamme asiakkaidemme toiminnan jatkuvuuden ja ketterän kehityksen. Teknologiamme ja ratkaisumme muuttavat kokonaisia toimialoja ja yhteisojä. 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401


Palvelukeskus 24/7

+358 20 133 4411

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!