Login to your account

Username *
Password *

Paytrail

Telia Cygate toteutti Paytrailille kahden konesalin ratkaisun, jolla liiketoiminnan jatkuvuus varmistuu ja käyttökatkokset minimoituvat.

  • Verkkopalvelut

    Rakennamme kattavat verkkoratkaisut tarpeittesi mukaan – tietoturvallisesti, modernisti ja hallitusti.

    Lue lisää

Liiketoiminnan jatkuvuus varmistettiin kahdella konesalilla

Verkkokaupankäynnin maksuliikenteeseen erikoistuneen Paytrailin liiketoiminnan kasvaessa taustalle tarvittiin luotettavampi tekninen ympäristö.

Telia Cygate toteutti kahden konesalin ratkaisun, jolla liiketoiminnan jatkuvuus varmistuu ja käyttökatkokset minimoituvat. Erityisen tärkeää tämä on rahaliikennebisneksessä, jossa katkoksia ei saa tulla. Väärässä paikassa yksikin minuutti voi tuntua äärimmäisen pitkältä.

Paytrail (ent. Suomen Verkkomaksut) tarjoaa palveluja, joilla ratkotaan verkkokaupan haasteita. Toiminnan tärkein periaate on turvallisuus – sekä kauppiaalle, verkkopalvelusta ostavalle kuluttajalle että yhteistyökumppaneina toimiville pankeille ja luottolaitoksille.

Alkuvaiheessa yhdessä laitesalissa ajettava virtualisoitu ympäristö oli riittävä, mutta liiketoiminnan kasvaessa tarpeet kasvoivat merkittävästi myös viranomaisvaatimusten tullessa ajankohtaisiksi. Teknisen ympäristön luotettavuutta oli nostettava, joten huomio siirrettiin palvelun jatkuvuuteen.

KAHDENNETTU KONESALIRATKAISU PARANSI PALVELUN VIKASIETOISUUTTA

Telia Cygate toimitti Paytrailille uuden, kahdennetun konesaliverkon korvaamaan vanhan järjestelmän. Kokonaispalvelukonsepti sisältää skaalautuvan järjestelmäalustan, kattavat hallinta-, valvonta- ja turvaratkaisut sekä liikenteenhallintapalvelut.

Kahdennetussa konesaliratkaisussa kriittiset komponentit kahdennettiin ja palvelusta tehtiin vikasietoinen asentamalla tietoliikenne ja palvelimet kahteen saliin. Käyttövarmuus varmistettiin pystyttämällä järjestelmä, jossa on kaksi edustapalvelua ja taustapalvelua sekä kuormanjakoteknologia-operaattorit. Palvelualusta kestää, vaikka toinen konesali tuhoutuisi.

ONNISTUNUT YHTEISTYÖ JATKUU

Paytraililla oltiin tyytyväisiä projektin onnistumiseen. Siirtymän aikana käyttökatkosta ei syntynyt lainkaan, sillä tuotannon yliheitossa toiminta ohjattiin suoraan taustalle rakennettuun uuteen ympäristöön.

Paytrail on tehnyt pitkäjänteistä yhteistyötä Telia Cygaten kanssa vuodesta 2008. Asiantuntijuus, luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja palvelun laatu määrittivät alussa Telia Cygaten valinnan, ja yhteistyötä oli tässä projektissa helppo jatkaa. 

Tarve: Teknisen ympäristön luotettavuuden lisääminen.

Ratkaisu: Kahdennettu konesaliverkko, joka varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden ja minimoi käyttökatkokset.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Paytrail (ent. Suomen Verkkomaksut) on alan johtava verkkokaupankäynnin maksuliikenteeseen erikoistunut yritys. Se tarjoaa palveluja, joilla ratkotaan verkkokaupan haasteita. Paytrail toimii yhteistyössä pankkien, maksuliikennettä harjoittavien yritysten ja luottolaitosten kanssa. www.paytrail.com

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!