Login to your account

Username *
Password *

Lääkärikeskus Aava

Ei kiitos haittaohjelmille - Office 365 -pilvipalvelulle lisäturvaa yhdessä päivässä.

  • Tietoturvapalvelut

    Hyvin suunniteltu ja toteutettu tietoturva mahdollistaa digitalisaation tuoman kasvun ja tehokkaammat tavat tehdä tuottavaa työtä.

    Lue lisää

Office 365 -pilvipalvelulle lisäturvaa yhdessä päivässä


Haaste:

Lääkärikeskus Aavan kaltaisella lääkäriasemalla kaiken toiminnan sydän on potilastietojärjestelmä. Siellä on paljon arkaluontoista tietoa, joka ei saa joutua vääriin käsiin, ja jos se ei toimi, liiketoiminta loppuu kuin leikaten. Tästä syystä järjestelmää suojaavan tietoturvan on oltava aina kunnossa.

"Kiristyshaittaohjelmien määrä on kasvanut maailmassa niin paljon, että ne ovat nousseet todelliseksi uhkaksi, eikä niiden määrä ainakaan ole vähenemään päin. Meidän oli pakko reagoida tilanteeseen", Aavan ICT-päällikkö Tero Lainpelto kertoo.

Office 365 -toimistopilvi oli Microsoftin omien tietoturvaratkaisujen varassa, jotka olivat aina vähän jäljessä reaaliaikaisesta tilanteesta. Lisäksi raporttien saaminen oli hankalaa.

Ratkaisu:

Telia Cygate toimitti Aavan Office 365 -pilvipalveluun Trend Micron Cloud App Security -tietoturvaohjelmiston. Palvelinkapasiteetin Aava hankki Telia Cygatelta palveluna, ja palvelimet on suojattu Trend Micron Deep Security -ohjelmistolla.

"Käyttöönotto oli erittäin helppoa. Kun saimme lisenssiavaimet, tuote oli käytössä jo samana päivänä. Sille piti vain kertoa verkkoportaalissa, mistä toimistopilvemme löytyy", Lainpelto kiittää.

Ratkaisu on vähentänyt työasemille asti pääsevien haittaohjelmien määrän murto-osaan entisestä ja tehostanut raportointia riskeistä. Ratkaisun myötä myös näkyvyys sähköpostin ja pilvessä jaettavien tiedostojen kautta tuleviin haittaohjelmiin on parantunut merkittävästi, ja samalla ylläpito on yksinkertaistunut.

 

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Täyden palvelun Lääkärikeskus Aava on 50-vuotias suomalainen perheyhtiö, jonka asiantuntijat edustavat lähes kaikkia lääketieteen erikoisaloja. Aavan toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Oulussa, Tampereella, Tuusulassa ja Vantaalla tarjoavat erikoislääkäri- ja työterveyspalveluja. Yhtiössä on noin 450 työntekijää, ja yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli noin 45 miljoonaa euroa. www.aava.fi

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!