Login to your account

Username *
Password *

TELIA CYGATE ON POHJOISMAIDEN ENSIMMÄINEN PALO ALTO NETWORKS CORTEX MDR -KUMPPANI

4.6.2020

Telia Cygate on ensimmäisenä yrityksenä Pohjoismaissa saavuttanut Palo Alto Networksin Cortex XDR Managed Detection and Response (MDR) -kumppanuuden.

Kumppanuuden myötä Telia Cygate pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavammin edistyneitä tietoturvapalveluita päätelaitteiden suojaukseen ja uhkien käsittelyyn.

”Päätelaitteiden havainnointi on keskeinen osa nykyaikaista tietoturvauhkien suojausratkaisua. Edistyneen torjuntakyvyn lisäksi tarvitaan myös edistynyttä kykyä havainnoida päätelaitteiden tapahtumia”, kertoo Telia Cygaten SOC-palveluista vastaava Business Manager Sami Knuutinen.

Cortex XDR on Palo Alto Networksin kehittämä suojausratkaisu, mikä mahdollistaa estokyvyn päälle ennennäkemättömän laajan näkyvyyden uhkien havainnointiin verkosta, päätelaitteista ja pilvestä. Tietoturvauhkien tutkinta, reagointi ja korjaavat toimenpiteet hoidetaan Cortex XDR -ratkaisussa yhdestä konsolinäkymästä, mikä tehostaa tietoturvapoikkeamien käsittelyä. Cortex XDR hyödyntää useita eri havainnointitekniikoita ja koneoppimista tietoturvauhkien käsittelyssä.

Telia Cygate on toteuttanut SOC-palvelukokonaisuudella tietoturvatapahtumien ja -poikkeamien hallintaa lukuisille asiakkaille jo useiden vuosien ajan, ja nyt saavutetun Palo Alto Networksin Cortex MDR -kumppanuuden myötä kyvykkyys tietoturvapoikkeamien havainnointiin, estämiseen ja tutkimiseen, sekä päätelaite- että verkkotasolla, kasvaa entisestään.

”Telia Cygaten fokus ja sitoutuminen tietoturvapalveluiden jatkuvaan kehittämiseen on merkittävä etu yhteisille asiakkaillemme. Modernin älykkään teknologian hyödyntäminen osaavissa käsissä tarkoittaa asiakkaillemme tehokasta liiketoiminnan turvaamista ja korkeaa asiakastyytyväisyyttä. Telia Cygaten nyt saavuttama Cortex MDR -kumppanuus on jälleen kerran oiva esimerkki tästä”, kommentoi Palo Alto Networksin kanavapäällikkö Juha Launonen.

”Telia Cygate on Palo Alto Networksin pitkäaikainen kumppani ja nyt saavutettu MDR-kumppanuus on erinomainen lisä SOC -palvelukokonaisuuteemme, jonka kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavimpia tietoturvapalveluita”, kertoo Telia Cygaten tietoturvapalveluista vastaava Senior Manager Sami Ropponen.

 

 

Telia Cygate on arvostettu ICT-ratkaisujen ja -palvelujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjun, identiteetinhallinnan, sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Korkea tietoturva on kaiken perusta. Turvaamme ja varmistamme asiakkaidemme toiminnan jatkuvuuden ja ketterän kehityksen yli 400 huippuasiantuntijan, liki 600 IT-alan sertifikaatin ja 24/7-operaatioiden voimin. www.teliacygate.fi
 

Palo Alto Networks on globaali kyberturvallisuusjohtaja, joka muotoilee pilvikeskeistä tulevaisuutta ihmisten ja organisaatioiden toimintatapoja muuttavalla teknologialla. Missiomme on olla valittu verkkoturvallisuuskumppani, joka suojelee digitaalista elämäntapamme. Autamme vastaamaan maailman suurimpiin turvallisuushaasteisiin jatkuvalla innovoinnilla tekoälyn, analytiikan, automaation ja orkestroinnin alalla. Olemme eturintamassa suojelemalla kymmeniä tuhansia organisaatioita pilvien, verkkojen ja mobiililaitteiden kautta. Visiomme on maailma, jossa jokainen päivä on entistä turvallisempi. www.paloaltonetworks.com

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!