Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Sisältöjulkaisija

Takaisin

Telia Cygate ja saksalainen SIVIS GmbH solmivat jälleenmyyntisopimuksen

Telia Cygate ja saksalainen SIVIS GmbH solmivat jälleenmyyntisopimuksen

Julkaistu 22 helmikuu 2019

Telian tytäryhtiö Telia Cygate Oy ja saksalainen SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöoikeushallintaan erikoistunut SIVIS GmbH ovat allekirjoittaneet 9.8.2018 jälleenmyyntisopimuksen Telia United Identity -yritysresurssien valtuutuksien hallintajärjestelmän myymiseksi Saksassa ja muualla Euroopassa.

Telia Cygate Oy ja saksalainen SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöoikeushallintaan erikoistunut SIVIS GmbH ovat allekirjoittaneet 9.8.2018 jälleenmyyntisopimuksen Telia United Identity -yritysresurssien valtuutuksien hallintajärjestelmän myymiseksi Saksassa ja muualla Euroopassa.​

"Telia United Identity mahdollistaa meille kokonaisvaltaisen yritysresurssien hallintaratkaisun tarjoamisen olemassa oleville asiakkaillemme sekä uusille asiakaskohderyhmille SAP-markkinan ulkopuolella. Tämä tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus meille!", totetaa Siviksen toimitusjohtaja Bernd Israel.

"Kumppanuus Siviksen kanssa luo erityislaatuisen yhdistelmän IAM-alueen osaamista. Siviksellä on syvällistä ymmärrystä SAP-käyttäjähallinnasta, joka yhdistettynä kokonaisvaltaiseen Telia United Identity Yritysvaltuutusten Hallintajärjestelmään (Enterprise Resource Authorization, ERA), luo saksankieliseen Eurooppaan uudentyyppisen ja kilpailukykyisen yritysjärjestelmäratkaisun asiakkaille. Olemme erittäin innostuneita tästä kumppanuudesta ja erityisesti korostan mahdollisuutta tarjota maailmanluokan IAM-kokonaisuutta käytännössä kaikenlaisille asiakkaille saksankielisessä Euroopassa. Uskon että asiakkaat tulevat vastaanottamaan tarjoamamme kokonaisuuden innostuneesti ja uskon, että pystymme vakuuttamaan asiakkaat ratkaisumallimme hyödyistä", kertoo Telia Cygate Oy:n IAM-alueen johtaja Tomi Hautala.

Yhteistyön tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman laaja asiakaskunta hyödyntäen Siviksen korkeaa asiantuntijaosaamista ja laajaa liiketoimintaverkostoa yhdistettynä Telia United Identity -teknologiaan.

Telia Cygate tarjoaa asiakkailleen uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu identiteetin ja käyttövaltuushallinnan, tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Telia Cygate on osa Telia Company -konsernia. www.teliacygate.fi

SIVIS: Yritys on perustettu vuonna 1999 Kai Bouninin toimesta Karlsruhessa, Saksassa. Sivis kehittää ja tomittaa kokonaisvaltaisia ratkaisuita SAP toiminnanohjausympäristöön. Yrityksellä on n. 50 asiantuntijaa Saksassa, Sveitsissä ja Etelä-Afrikassa. Yrityksen toimitusjohtajina toimivat Kai Bounin ja Bernd Israel. Vuonna 2017 Siviksen liikevaihto oli noin 4 miljoonaa euroa (€). Asiakkaina yrityksellä on asiakkaita sekä DAX että M-DAX sektoreilta Saksassa.

Taustaa: Kasvavat tarpeet ja vaatimukset digitalisaation alueella vaativat yrityksiltä yhä vahvempaa kykyä hallita tietoturvaa ja tietosuojaa huolimatta toimialasta. Suurissa yrityksissä on päivittäinen haaste on ymmärtää ja hallita mitä oikeuksia ja mihin tietoon työntekijöillä ja muilla yrityksessä toimivilla henkilöillä kulloinkin on. Siviksen ratkaisuilla yritykset pystyvät hallinnoimaan SAP toiminnanohjauksen oikeuksia kokonaisvaltaisesti ja tehostamaan käyttöoikeushallintaa päivittäistoiminnoissa.

Tiedon suojaaminen on perusvaatimus kaikissa Siviksen toimittamissa ratkaisuissa, jotka määritetään vastaamaan asiakaskohtaisia tarpeita. Yli 30 kehittäjää ja konsulttia varmistavat jouhevan ja onnistuneen käyttöönottoprojektin. Kun kysymys on SAP:n valtuutushallinnasta, Siviksen asiantuntijat Karlsruhessa edustavat alan parasta osaamista. Lisätietoja www.sivis.com
 

Lisätietoja:
Telia Cygate Oy
Global Partner Manager
Antti Backman
+358 (0)40 839 3985
 
SIVIS GmbH
Lehdistöedustaja Harald Langguth
c/o JaMedia, Am Waldkater 9, 30974 Wennigsen
Tel.: +49 5103/9271993; Mobil +49 177/2304600
 
Kuvassa vasemmalta lukien: Tomi Hautala, Kai Bounin, Markus Kalalahti, Bernd Israel

Sisältöjulkaisija

Uutiset

Telia Cygate ja saksalainen SIVIS GmbH solmivat jälleenmyyntisopimuksen icon

Telia Cygate ja saksalainen SIVIS GmbH solmivat jälleenmyyntisopimuksen

Julkaistu 22 helmikuu 2019

Jälleenmyyntisopimus kattaa Telia United Identity -yritysresurssien valtuutuksien hallintajärjestelmän myymisen Saksassa ja muualla Euroopassa.
Seija Ronkainen nimitetty Telia Cygaten People Partneriksi icon

Seija Ronkainen nimitetty Telia Cygaten People Partneriksi

Julkaistu 21 tammikuu 2019

Seija Ronkainen on nimitetty Telia Cygaten People Partneriksi.
Rubrik siivittää Cygaten pilvipalvelu- ja datakeskusliiketoiminnan kasvua icon

Rubrik siivittää Cygaten pilvipalvelu- ja datakeskusliiketoiminnan kasvua

Julkaistu 20 joulukuu 2018

Uuden sukupolven tarjoama Rubrikin palveluista – Cygate käyttää Rubrikia kehittääkseen ratkaisuja ja valikoimaa.
Cygaten nimi muuttuu icon

Cygaten nimi muuttuu

Julkaistu 14 joulukuu 2018

Uusi nimemme on 1.1.2019 alkaen Telia Cygate Oy.
Telian tietoturvapalvelut keskitetään Cygateen icon

Telian tietoturvapalvelut keskitetään Cygateen

Julkaistu 27 marraskuu 2018

Telia vahvistaa tietoturvaosaamistaan tuomalla eri teknologioiden tietoturvaosaajat yhteen. Tietoturvapalveluiden kehittäminen, tuottaminen ja ylläpito keskitetään Telian tytäryhtiö Cygateen 1.1.2019 alkaen