Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Sisältöjulkaisija

Takaisin

Rubrik siivittää Cygaten pilvipalvelu- ja datakeskusliiketoiminnan kasvua

Rubrik siivittää Cygaten pilvipalvelu- ja datakeskusliiketoiminnan kasvua

Julkaistu 20 joulukuu 2018

Uuden sukupolven tarjoama Rubrikin palveluista – Cygate käyttää Rubrikia kehittääkseen ratkaisuja ja valikoimaa.

Cygaten vahva verkko- ja turvallisuusosaaminen mahdollistaa pilvipalvelu- ja datakeskusliiketoiminnan kasvun. Cygaten pilvipalveluiden ja datakeskusliiketoiminnan kehittämisestä vastuussa olevan yksikön Business Manager Kimmo Hanninen havaitsi mahdollisuuden valikoiman laajentamiseen hänen tiiminsä löydettyä Rubrikin.

”Tutkittuamme Rubrikia saimme käsityksen sen mahdollisuuksista kehittää olemassa olevia varmistuspalveluitamme”, kertoo Hanninen. ”Päästyämme syvemmälle järjestelmään tajusimme Rubrikin mahdollisuudet luoda meille kokonaan uusia palveluita ja kehittää tarjoamaamme.”

Cygate on käyttänyt Rubrikia joitakin kuukausia ja kehittänyt Rubrikin avulla uusia varmistus- ja palautuspalveluita liikevaihtonsa kasvattamiseksi. ”Palautusmahdollisuus on asiakkaillemme avainasia”, sanoo Hanninen. ”Rubrik mahdollistaa palautuspalveluiden tarjoamisen siinä missä perinteiset ratkaisut yleensä tarjoavat varmistusmahdollisuuden. Vuosien kuluessa olen nähnyt aivan liian monta perinteistä järjestelmää, joista saadaan varmistus pitkältä ajalta, mutta palauttaminen on haasteellista. Rubrik on vastaus tähän haasteeseen.”

Rubrikin yksinkertaisuus ja työnkulun automaatio vähentää Cygaten käyttämää aikaa

Rubrikin yksinkertaisuus ja vaivattomuus vähentää varmennuksiin ja migraatioihin käytettävää aikaa. ”Rubrikin yksinkertaisuus ja vaivattomuus on säästänyt merkittävästi käytettyä aikaa ja vapauttanut aikaa uuden kehittämiselle”, kertoo Mika Tuutti, Cygaten System Architect. ”Se, mihin ennen kului tunteja, hoituu nyt minuuteissa. Lisäksi varmistusikkunamme on kaventunut 12 tunnista kahteen tuntiin täsmälleen samalla varmistettavien kohteiden määrällä.”

”Jos olet käyttänyt perinteisiä tuotteita kuluneiden 15 vuoden aikana, ymmärrät, miten tärkeää on saada migraatio tehtyä kahdella-kolmella klikkauksella miljoonan klikkauksen sijaan. Olen tehnyt lukuisia migraatioita urani aikana, mutta vain Rubrikin kanssa ne ovat olleet niin nopeita, että tiimini hädin tuskin pysyy mukana”, Tuutti jatkaa.

Muita etuja:

  • RESTful API -automaatio: “RESTful API:t olivat meille myyntivaltti. Ne mahdollistavat tehtävien automatisoinnin tiimillemme ja yhdistävät Rubrikin olemassa oleviin prosesseihimme”, Tuutti kertoo.
  • Palvelutarjoaman luomisen helppous: “Voimme nyt laajentaa valikoimaamme. Tavoitteenamme on kaksinkertaistaa asiakaskuntamme Rubrikin mahdollistamilla uusilla palveluilla.” sanoo Hanninen.


"Yksinkertaisuus ja automatisoinnin taso olivat ne kriittiset elementit, jotka johtivat Rubrikin valintaan. Mitä enemmän tutkimme Rubrikia ja mitä enemmän keskustelimme muiden käyttäjien kanssa, sitä varmemmaksi tulimme siitä, että Rubrik on meille oikea järjestelmä", kiteyttää Hanninen.
 

Lisätietoja:

Kimmo Hanninen, Cloud and Datacenter Business Manager, Cygate
kimmo.hanninen@cygate.fi
puh. +358 40 511 2665

Cygate on suomalainen IT-alan yritys, joka on sitoutunut rakentamaan IT-infrastruktuuria, jonka kivijalkana ovat automaatio, turvallisuus ja joustavuus. Cygate on osa Telia Companya, Pohjoismaiden suurinta tietoliikennealan yritystä. Cygate tarjoaa laajan valikoiman niin paikallisia kuin maailmanlaajuisiakin ICT-palveluita, joiden perustana on Pohjoismaiden laajin tietoverkko.

Cygaten palvelut perustuvat yli 25 vuoden kokemukseen. Cygate tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita, joiden takuuna ovat sadat sertifikaatit useilta eri osaamisalueilta.


Sisältöjulkaisija

Uutiset

Toivotamme rauhallista joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2020 icon

Toivotamme rauhallista joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2020

Julkaistu 20 joulukuu 2019

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta! Tänä jouluna tuemme kotimaan vähävaraisia lapsia osallistumalla Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen.
Cisco valitsi Telia Cygaten vuoden Software-kumppaniksi icon

Cisco valitsi Telia Cygaten vuoden Software-kumppaniksi

Julkaistu 6 marraskuu 2019

Cisco valitsi Telia Cygaten vuoden Software-kumppaniksi. Tunnustus jaettiin Telia Cygatelle sekä North- että Europe-kategorioissa EMEAR-ohjelmassa.
Telia Cygate on Pohjoismaiden ensimmäinen Rubrik Elite -kumppani icon

Telia Cygate on Pohjoismaiden ensimmäinen Rubrik Elite -kumppani

Julkaistu 4 lokakuu 2019

Telia Cygate on ensimmäisenä yrityksenä Pohjoismaissa saavuttanut Rubrikin korkeimman Elite-kumppanuustason.
Nimityksiä Telia Cygaten johtoryhmään icon

Nimityksiä Telia Cygaten johtoryhmään

Julkaistu 12 syyskuu 2019

Telia Cygaten johtoryhmään on tehty kaksi uutta johtajanimitystä.
Muutoksia Telia Cygaten johdossa: toimitusjohtaja Markus Kalalahti siirtyy pois Telialta icon

Muutoksia Telia Cygaten johdossa: toimitusjohtaja Markus Kalalahti siirtyy pois Telialta

Julkaistu 22 heinäkuu 2019

Muutoksia Telia Cygaten johdossa: toimitusjohtaja Markus Kalalahti siirtyy pois Telialta