Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Sisältöjulkaisija

Takaisin

Cisco valitsi Telia Cygaten vuoden Software-kumppaniksi

Cisco valitsi Telia Cygaten vuoden Software-kumppaniksi

Julkaistu 6 marraskuu 2019

Tunnustus jaettiin Telia Cygatelle kahdesti – sekä North- että EMEA-alueella.

Cisco jakoi tunnustukset kumppaneilleen tällä viikolla Cisco Partner Summit 2019 -tapahtumassa Las Vegasissa. Telia Cygaten palkinnot vastaanotti Antti Lehtonen, Director, Solution Consulting, Network&Security. "Kiitän ja onnittelen kaikkia kollegoja Telia Cygatella upeasta työstä, ja Ciscolle kiitos hienosta yhteistyöstä", Antti kiittelee ja toteaa: "Tämä palkinto on hieno osoitus asiakkaidemme vahvasta uskosta ja luottamuksesta Telia Cygatea ja Ciscoa kohtaan." 

Vuosittainen Cisco Partner Summit Global Awards -tapahtuma tunnustaa parhaat liiketoimintakäytännöt ja palkitsee luokkansa parhaat metodologiat. Huomioon otettavat alueet ovat innovatiiviset prosessit, arkkitehtuurin johtamat menestykset, strategiset yritystuloskeskeiset ohjelmat, uusien mahdollisuuksien hyödyntäminen ja myynnin toimintatavat. 
 
Cisco Partner Summit Geographical Regional -palkinnot jaetaan menestyneimmille kumppaneille tietyillä maantieteellisen alueen teknologiamarkkinoilla. Palkinnonsaajat valitsee Cisco Global Partner Organisation ja alueelliset johtajat.
 

Sisältöjulkaisija

Uutiset

Telia Cygate on Pohjoismaiden ensimmäinen Palo Alto Networks Cortex MDR -kumppani icon

Telia Cygate on Pohjoismaiden ensimmäinen Palo Alto Networks Cortex MDR -kumppani

Julkaistu 4 kesäkuu 2020

Telia Cygate on ensimmäisenä yrityksenä Pohjoismaissa saavuttanut Palo Alto Networksin Cortex XDR Managed Detection and Response (MDR) -kumppanuuden.
Päivityksiä yhteystietoihimme icon

Päivityksiä yhteystietoihimme

Julkaistu 20 huhtikuu 2020

Päivityksiä yhteystietoihimme: Pääkonttorimme muuttaa Telia Finlandin ja Telia Inmics-Nebulan kanssa samaan osoitteeseen Pasilaan, Mall of Triplaan. Samalla myös postiosoitteemme ja vaihteen numeromme muuttuvat.
Nimityksiä Telia Cygaten johtoryhmään icon

Nimityksiä Telia Cygaten johtoryhmään

Julkaistu 7 huhtikuu 2020

Telia Cygaten johtoryhmään on tehty kaksi uutta johtajanimitystä.
Telia tarjoaa pienyrittäjille suuren markkinointikampanjan ja työkaluja digitaaliseen liiketoimintaan icon

Telia tarjoaa pienyrittäjille suuren markkinointikampanjan ja työkaluja digitaaliseen liiketoimintaan

Julkaistu 23 maaliskuu 2020

Koronavirus iskee kovaa suomalaisyhtiöihin, etenkin pienyrityksiin. Telia toteuttaa laajan #yhdessä-kampanjan tukea kaipaaville pienyrityksille. Samalla yhtiö kutsuu myös muut suuremmat yritykset mukaan auttamaan pieniä yrityksiä vaikeiden aikojen yli.
Koronaviruksen vaikutukset Telia Cygaten palveluihin ja toimintaan icon

Koronaviruksen vaikutukset Telia Cygaten palveluihin ja toimintaan

Julkaistu 3 maaliskuu 2020

Koronavirus leviää nopeasti. Varmistaaksemme henkilöstömme, asiakkaidemme, toimittajiemme ja muiden sidosryhmiemme terveyden ja turvallisuuden, olemme ryhtyneet toimiin vähentääksemme viruksen leviämisriskiä.